Telemarketing a nové technológie call centier - Dzugasová, Jaroslava
Telemarketing ako základný nástroj marketingovej komunikácie. Telemarketingové oddelenia. Špecializované call centrá (CC) - obsluhy volaní, ktoré slúžia na hromadné spracovanie hovorov. Technológie call centier. Automatická distribúcia volaní - ACD. Systém dohľadu nad volaniami a ich správy - CMS. Systém CTI - systém prepojenia telekomunikačnej a výpočtovej techniky. Systémy IVR a WI. Prevádzkovanie call centier na Slovensku.