László Miklós: Verím v kompromis, v rovnocenný vzťah medzi hospodárskym rozvojom a životným prostredím - Začková, Katarína
Rozhovor s ministrom životného prostredia L. Miklósom. Súčasné kompetencie Ministerstva životného prostredia. Environmentálne vedomie podnikateľov u nás a vo svete. Spolupráca Ministerstva životného prostredia a Ministerstva pôdohospodárstva. Vplyv používania ropných produktov na klimatické zmeny. Vzťah medzi hospodárskym rozvojom a životným prostredím. Význam environmentálnej výchovy.