Úspech spotrebiteľských súťaží - Kapšová, Renata
Efektívnosť spotrebiteľských súťaží ako jednej z foriem podpory predaja v marketingových aktivitách firiem. Organizovanie spotrebiteľských súťaží v oblasti siete čerpacích staníc. Správanie sa zákazníkov v súťaži.