Hospodárska kriminalita - Šporer, Peter
Z obsahu: Finančná polícia zaevidovala prudký nástup kriminality bielych golierov. Všeobecná úverová banka prišla o poldruha miliardy korún. Vyšetrovanie superpodvodníčky sa začalo ohlásením podozrenia pri zmenke na 110 miliónov korún. Ťažko povedať, kto sa dnes teší z niekoľkých miliónov dolárov. Bývalý ekonomický námestník ŽSR sa správal ako ich majiteľ.