Instituce EU po Amsterdamu - Lukáš, Zdeněk
Postavenie a funkcie Európskeho parlamentu. Základná charakteristika Rady ministrov. Počet hlasov jednotlivých členských krajín EÚ v Rade ministrov. Rozšírené hlasovanie kvalifikovanou väčšinou. Počet poslancov členských krajín EÚ v Európskom parlamente.