Jak se vybírají daně v unii - Tomíček, Milan
Rozdielnosť existujúceho systému dane z pridanej hodnoty v Európskej únii a v Česku. Fungovanie nového systému zdaňovania tovarov v EÚ od roku 1993. Základné kategórie systému zdaňovania tovarov v EÚ.