Nové cesty vo využití pohárov pri podpore značiek
Konkurenčný boj na trhu s nápojmi núti výrobcov prehodnocovať doterajší spôsob komunikácie so zákazníkmi. Firma SAHM Slovensko, s.r.o., spoločnosť v oblasti dekorovaného skla pre značkové nápoje predstavuje príklady trendov a možností, ktoré je možné využiť pri propagácii a podpore značky.