Klamlivá reklama III. - Vozár, Jozef
Možnosť porušenia ustanovení viacerých zákonov protiprávnou reklamou. Problémom je skutočnosť, že právne predpisy neurčujú, kto je za protiprávnu reklamu zodpovedný. Potreba skúmania reklamy pred jej uverejnením. Klamlivá reklama v zmysle zákonného predpisu. Ochrana pred klamlivou reklamou.