Verejný dlh sa vlani vyšplhal na 200 miliárd korún - Suďa, Pavol
Fiškálny deficit inštitúcií verejného sektora v SR v r. 1998. Výška verejného dlhu. Hospodárenie verejnej správy, príjmy a výdavky verejnej správy v minulom roku. Verejný sektor spotrebuje 45 percent HDP. Hospodárenie Sociálnej poisťovne. Hospodárenie obcí a miest. Výška štátneho dlhu.