Zmeny mediálnej scény I. - Hapák, Pavel
Charakteristika súčasnej situácie na mediálnom trhu na Slovensku. Faktory vývoja štruktúry mediálneho trhu. Trhový podiel TV Markíza. Zmeny v českej TV Nova. Hlavné faktory vytvárajúce predpoklady pre zmeny na mediálnej scéne Slovenska.