Informační systém pro rok 2000
Novinky a najnovšie verzie známych produktov od renomovaných firiem na veľtrhu CeBIT 1999 - operačné systémy OS/390, UnixWare, Linux. Novinky v oblasti riadenia distribúcie a obchodu. Predstavované podnikové informačné systémy. Informačný systém kontrolujúci vhodnosť usporiadania predajne.