Více o modrém oparu
História fajčenia tabaku a jeho módnosti. Najväčší výrobcovia cigariet na svete a krajiny s najvyššou produkciou tabaku. Pestovanie tabaku, zber úrody a metódy sušenia tabakových listov, ich predaj, skladovanie a proces výroby konečného produktu - cigarety. Krátky profil spoločnosti Tabák, a.s. Kutná Hora.