Starostovia obcí a poistné
Účasť starostov obcí na nemocenskom poistení a dôchodkovom zabezpečení. Právna úprava nemocenského poistenia niektorých pracovníkov. Povinnosti zamestnávateľa a zamestnanca. Vymeriavací základ na určenie poistného na nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie.