Orgány spoločnosti s ručením obmedzeným - Fekete, Imrich
Valné zhromaždenie ako najvyšší orgán spoločnosti s ručením obmedzeným. Zvolávanie valného zhromaždenia. Pôsobnosť valného zhromaždenia. Účasť na valnom zhromaždení. Dozorná rada ako fakultatívny orgán spoločnosti s r.o. Právomoci dozornej rady. Právne postavenie člena dozornej rady.