Novelizované ustanovenia zákona o DPH s komentárom - Zuziková, Alena
Komentár k jednotlivým novelizovaným ustanoveniam zákona o dani z pridanej hodnoty. Postavenie platiteľa dane. Právna úprava platná do 31. 3. 1999. Právna úprava platná od 1. 4. 1999.