Dôvodová správa k zákonu č. 56/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady ...
Dôvodová správa k zákonu č. 56/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 90/1996 Z.z. o minimálnej mzde v znení zákona č. 366/1997 Z.z. a o zmene a doplnení niektorých ďalších zákonov.