Kvalitným zákonom k zdravej konkurencii - Hinková-Dibarborová, Andrea
Slovenský trh primalý pre vstup zahraničných obchodných reťazcov. Hranice konkurenčného boja a pripravovaný zákon, ktorý ich má stanoviť. Regulovaná plánovacia politika vo vyspelých krajinách. Ochrana hospodárskej súťaže v Európskej únii.