Progresívne, teda pokrokovo - Jurčová, Michaela
Tzv. progresívne doplnky výživy charakterizované slovami rýchlo, zdravo, jednoducho. Moderné trendy stravovania v oblastiach dojčenskej výživy, obilnín a celozrnných výrobkov. Zdraviu prospešné vlastnosti týchto produktov racionálnej výživy.