Na poslednú chvíľu - Tytykalová, Halka
Očakávané prijatie zákona o technických požiadavkách na výrobky a výhody, ktoré prinesie pre obchod. Niektoré problémy, vzniknuté odďaľovaním prijatia tohto zákona. Posudzovanie zhody vlastností výrobku v mnohých prípadoch nahradí certifikáciu. Nutné legislatívne zabezpečenie zodpovednosti za škodu.