Aj v priemyselnom podniku sa môže stať učenie súčasťou životného štýlu - Začková, Katarína
Zmena podnikovej kultúry vo firme Hirocem, a.s. Rohožník - princípy učiacej sa organizácie. Zmena personalistiky po vstupe zahraničného partnera. Zvýšenie informovanosti manažérov a všetkých zamestnancov, zlepšenie tímovej spolupráce, komunikácie. Potreba permanentného vzdelávania. Podpora vzdelávania. Prostriedky komunikácie. Sociálny fond spoločnosti.