Nenápadná mléčná bitva
Predaj mlieka v minulosti a dnes. Čerstvé mlieko vytláčané z predajní trvanlivým. Nová kampaň spoločnosti Elopak za čerstvé mlieko v kartónových obaloch Pure-Pak. História baliaceho systému Pure-Pak a jeho výhody. Rozdiely medzi pasterizovaným a trvanlivým mliekom. Podiely čerstvého a trvanlivého mlieka na českom trhu. Počet predaných obalov Pure-Pak v ČR a SR.