Otazníky kolem elektronického obchodu - Máchová, Alena
Pretrvávajúca nedôvera spotrebiteľov voči elektronickému obchodu. Prognóza vzrastu objemu el. obchodu. Zdokonaľovanie služieb firiem potrebné pre zlepšovanie kvality elektronického obchodu. Nové prístupy zavádzané v nakupovaní cez internet.