Špecifiká nášho banského práva - Tréger, Milan
Európske banské právo. Britské banské právo. Americké banské právo. Slovenské banské zákonodarstvo. Problémy vlastníctva nerastného bohatstva. Problémy ochrany a racionálneho využitia nerastného bohatstva.