Biotika pokračuje v ozdravovacom procese - Hrúz, Juraj
Príčiny poklesu tržieb Biotiky, a.s. Slovenská Ľupča od r. 1996. Personálne zmeny na vedúcich postoch, zmeny v štatutárnych orgánoch. Vybrané hospodárske ukazovatele Biotiky - tržby, zisk po zdanení. Firma na svoje ozdravenie potrebuje nové úvery alebo prolongáciu splátok doterajších pôžičiek. Nevyhnutný krok je zníženie objemu pohľadávok.