Mať toľko bytov ako vyspelé štáty sa nepodarí ani za tridsať rokov - Zverková, Daniela
Tempo výstavby bytov v krajinách EÚ a na Slovensku. Podpora výstavby bytov alebo rodinných domov vo vyspelých krajinách. Cena bytov na Slovensku. Príprava nového zákona o bývaní, ktorý by mal zrušiť bytový zákon č. 182/1993 Z.z. v znení zákona č. 151/1995 Z.z. Potreba oživenia bytovej výstavby na Slovensku.