Ocet pro chuť i pro zdraví
História používania octu v domácnostiach. Proces výroby a zrenia otcu. Základné druhy otcu: vínny, liehový a rôzne varianty ich kombinácií. Ochucovanie jedál octom. Špeciálne druhy octu.