Vzdelávanie ako integrálna súčasť riadenia ľudských zdrojov nikto nevystačí s vedomosťami zo školských lavíc - Dolinská, Mariana
Význam vzdelávania pracovníkov pre rozvoj podniku. Tradícia vzdelávania v Poľnobanke. Výber a počiatočná adaptácia nových zamestnancov. Systém pravidelného vzdelávania pracovníkov Poľnobanky prostredníctvom seminárov a workshopov.