Jubilujúca Liptovská mliekáreň je úspešnou firmou pokračovatelia vyše päťdesiatročnej tradície mliekarstva v Liptove - Droppa, Martin
Spracovanie mlieka v Liptovskej mliekarni, a.s. Liptovský Mikuláš od jej otvorenia v roku 1943 do dnes. Holding Liptovská mliekáreň, s.r.o - dcérska spoločnosť zabezpečujúca distribúciu mliečnych výrobkov. Vysoká úroveň kvality výroby a ďalšie investície do jej modernizácie. Nákup mlieka Liptovskou mliekárňou od roku 1994.