Spoločenstvo vlastníkov bytov a nebytových priestorov vo vzťahu k daniam z príjmov právnických osôb
Spoločenstvo ako daňovník dane z príjmov. Povinnosti vlastníkov bytov a nebytových priestorov. Náklady na spoločné časti a zariadenia, príslušenstvo a pozemok. Preddavky do fondu prevádzky, údržby a opráv. Predmet dane z príjmov. Povinnosť podať daňové priznanie. Základ dane. Registračná a oznamovacia povinnosť.