Zákon č. 59/1999 Z.z. z 22. marca 1999, ktorým sa mení a dopĺňa zákon Národnej rady ...
Úplné znenie zákona č. 59/1999 Z.z. z 22. marca 1999, ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 229/1995 Z.z. o spotrebnej dani z liehu v znení neskorších predpisov. Zákon nadobúda účinnosť od 1. apríla 1999.