Exekúcie - Hrúz, Juraj
Z obsahu: Exekúcie zvýšili vymožiteľnosť súdnych rozhodnutí. Niektorí manažéri exekúcie vynaliezavo využili. České firmy sú oproti slovenským zvýhodnené. V exekúciách sa bude pokračovať, ale podľa upraveného zákona. Všeobecná úverová banka využíva služby vyše sto exekútorov. Daňové exekúcie sú namáhavé, často bez konkrétneho výsledku.