Metodický pokyn Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky č. 820/98-50 zo dňa 6. apríla 1998 ...
Metodický pokyn Ministerstva spravodlivosti SR č. 820/98-50 zo dňa 6. apríla 1998 pre znalcov z odboru 37 00 00 stavebníctvo, odvetvie 37 10 02 - oceňovanie nehnuteľností. Znalecký posudok o cene nehnuteľností môže podať len znalec vymenovaný podľa ustanovenia par. 3 zákona č. 36/1967 Zb. o znalcoch, odvetvie 37 10 02 oceňovanie nehnuteľností.