Komentár k novelizácii zákona o dani z pridanej hodnoty k 1. aprílu 1999 - Minársky, Ján
Komentár k novelizovaným ustanoveniam zákona č. 289/1995 Z.z. o dani z pridanej hodnoty k 1. aprílu 1999. Novelizácia obsahuje celkom 23 zmien týkajúcich sa 15 paragrafov a prílohy č. 1, ktorá obsahuje zoznam tovarov a služieb podliehajúcich 6 perc. sadzbe dane.