EÚ15 spotrebovala 28,7 percenta HDP na sociálnu ochranu - Papaj, Karol
Výdavky na sociálnu ochranu v percentách z HDP v krajinách Európskej únie za roky 1990, 93 a 96. Ciele výdavkov a zdroje tvorby fondov. Prehľad nárastu miezd v krajinách eurozóny za rok 1998. Úspory domácností a hrubé úspory v Európskej únii v roku 1996.