Rozpočet získa opatreniami vyše 18 miliárd korún - Medžová, Andrea
Suma, ktorú by mali do štátneho rozpočtu priniesť ekonomické opatrenia vlády. Najväčšou mierou na dodatočných príjmoch rozpočtu sa bude podieľať predpokladaný výnos zo zvýšenej dovoznej prirážky. Zvyšovanie regulovaných cien. Zvýšenie spodnej sadzby DPH. Redukcia štátnej správy. Vplyv cenových a daňových úprav na výdavky domácností.