Vnitropodnikové rozbory hospodářských výsledků - Hruška, Vladimír
Zodpovedný podnikateľ, manažment atď. skúmajú, čo ovplyvňuje hospodársky výsledok. Tieto údaje plynú z účtovníctva. Po uzatvorení účtovného obdobia je možné spracovávať rôzne formy vyhodnocovacích materiálov - rozborov. Rozbor hospodárskych výsledkov. Rozbor pohľadávok a záväzkov.