Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 235/1998 Z.z. ... - Kontšeková, Zuzana
Úplné znenie zákona č. 235/1998 Z.z. o príspevku pri narodení dieťaťa, o príspevku rodičom, ktorým sa súčasne narodili tri deti alebo viac detí alebo ktorým sa v priebehu dvoch rokov opakovanie narodili dvojčatá a ktorým sa menia ďalšie zákony. Komentár k zákonu.