Komentár k zákonu NR SR č. 64/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 286/1992 Zb. ...
Zákonom č. 64/1999 Z.z. sa mení a dopĺňa zákon č. 286/1992 Zb. v znení neskorších predpisov. Zmeny, ktoré tento zákon prináša sú reakciou na ekonomické opatrenia prijaté vládou SR v závere roka 1998. Komentár k jednotlivým ustanoveniam zákona. Zmeny platné od 1. apríla 1999. Zmeny platné od 1. januára 2000. Príloha č. 2 k zákonu č. 286/1992 Zb. - Hmotný majetok určený na osobitný (progresívny) spôsob odpisovania, klasifikovaný podľa Harmonizovaného systému kombinovanej nomenklatúry colného sadzobníka.