Daň z pridanej hodnoty a sadzby dane - Zuziková, Alena
Zbližovanie právneho poriadku SR s právom Európskej únie. Zbližovanie v oblasti nepriameho zdaňovania. Právna úprava DPH v Európskej únii. Sadzby dane v Európskej únii. Sadzby dane v SR. Zbližovanie sadzieb DPH v SR so sadzbami v Európskej únii. Prehľad sadzieb dane v niektorých krajinách strednej a východnej Európy.