Jacobs Suchard Figaro pokrýva polovicu slovenského trhu cukroviniek - Janků, Jana
Hospodárenie firmy Jacobs Suchard Figaro (JSF), a.s. Bratislava v r. 1998. Podiel firmy na slovenskom trhu s cukrovinkami. S kávou Jacobs prišla firma na slovenský trh pred tromi rokmi. Príčiny prudkého poklesu zisku JSF oproti r. 1997. Vybrané hospodárske ukazovatele JSF. Tržby, počet zamestnancov, základné imanie spoločnosti.