Metódy daňového odpisovania hmotného a nehmotného majetku - Pantlová, Elena
Štandardné metódy odpisovania majetku. Rovnomerné metódy odpisovania. Zrýchlená metóda odpisovania. Osobitné metódy odpisovania. Leasingová metóda odpisovania. Časová metóda odpisovania. Výkonná metóda odpisovania. Ilustračné príklady.