Bezpodielové spoluvlastníctvo manželov a dane - Mäsiarová, Terézia
Úprava bezpodielového vlastníctva manželov novelou Občianskeho zákonníka č. 509/1991 Zb. Rozšírenie bezpodielového spoluvlastníctva. Dane z darovania. Zúženie bezpodielového spoluvlastníctva. Vysporiadanie bezpodielového spoluvlastníctva.