Zmluvy o rozširovaní autorského diela - Černá, Anna
Rozširovanie autorského diela podľa úpravy autorského zákona č. 383/1997 Z.z. Zmluva o rozširovaní diela. Obsahové a formálne náležitosti zmluvy o rozširovaní diela. Možnosť odstúpenia od zmluvy o rozširovaní diela. Vydavateľská zmluva. Zmluva o verejnom vykonaní diela. Zmluva o vytvorení autorského diela. Zmluvy o inom použití diela. Vzory zmlúv.