Zmeny, ktoré priniesol zákon Národnej rady SR č. 56/1999 Z.z. - Kontšeková, Zuzana
Novela zákona NR SR č. 274/1994 Z.z. o Sociálnej poisťovni v znení neskorších predpisov. Novela zákona NR SR č. 387/1996 Z.z. o zamestnanosti v znení neskorších predpisov. Novela zákona NR SR č. 273/1994 Z.z. o zdravotnom poistení, financovaní zdravotného poistenia, o zriadení Všeobecnej zdravotnej poisťovne a o zriaďovaní rezortných, odvetvových, podnikových a občianskych zdravotných poisťovní v znení neskorších predpisov.