Nariadenie vlády Českej a Slovenskej Federatívnej republiky z 23. decembra 1991 č. 43/1992 Zb. ...
Nariadenie vlády Českej a Slovenskej Federatívnej republiky z 23. decembra 1991 č. 43/1992 Zb. o ustanovení minimálnych mzdových taríf a mzdového zvýhodnenia za prácu v sťaženom a zdraviu škodlivom pracovnom prostredí a za prácu v noci v znení neskorších predpisov a zákona NR SR č. 105/1999 Z.z. s komentárom. Príloha nariadenia vlády ČSFR č. 43/1992 Zb. - Charakteristika tarifných tried.