Nedostatočné právne vedomie alebo zlá informovanosť? na vypracovanie znaleckých posudkov platí novelizácia predpisu MS SR z roku 1995 - Ščevovichova, Monika
Pravidlá povinnosti vypracúvania znaleckých posudkov o cene nehnuteľností ustanovené metodickým pokynom Ministerstva spravodlivosti SR z roku 1998. Doklady potrebné na vyhotovenie znaleckého posudku. Význam projektovej dokumentácie pri stanovovaní ceny nehnuteľnosti. Povinný obsah znaleckého posudku. Krátky slovník pojmov týkajúcich sa oceňovania nehnuteľností.