Vybrané indikátory determinujúce štruktúru výdavkov na sociálnu ochranu - Rybárová, Silvia
Definícia sociálnej ochrany. Sociálna ochrana a jej podiel na HDP. Štruktúra sociálnych výdavkov v krajinách EÚ. Veková štruktúra populácie. Medzinárodné porovnanie nezamestnanosti. Výdavky na pasívnu a aktívnu politiku zamestnanosti.