Charakteristické črty a orientácia sociálneho zabezpečenia - európske trendy - Rievajová, Eva
Definícia sociálneho zabezpečenia. Zvyšovanie nákladov na sociálne zabezpečenie. Kľúčové oblasti modernizácie sociálneho zabezpečenia. Tvorba daňových systémov a systémov sociálneho zabezpečenia priaznivejších pre zamestnanosť. Uplatňovanie pružných systémov na riadenie prechodu z práce do dôchodku. Riadenie potrieb nového typu starostlivosti o staré osoby.