Hlavné daňové stimuly rozvoja podnikania na Slovensku - Burák, Emil
Odlišnosť pojmu daňový úver pre fyzické a právnické osoby. Zmysel daňových úverov. Daňový úver pre fyzické osoby. Daňový úver pre právnické osoby.