Odstupné v obchodných vzťahoch - Fekete, Imrich
Inštitút odstupného upravuje ustanovenie par. 355 Obchodného zákonníka. Náležitosti dojednania o odstupnom. Právna forma dojednania odstupného. Podmienky zrušenia obchodnej zmluvy. Oprávnenie zrušiť zmluvu zaplatením odstupného. Odstupné a dane z príjmov.